امروز با موضوع طلاق گرفتن از مردی که دست بزن دارد ، در خدمت شما هستیم.
ضرب و شتم (کتک زدن و صدمه دیدن) و دست بزن مرد، از این بابت که زن را دچار سختی و مشقت غیرقابل تحمل در زندگی میکند، این اختیار را به وی میدهد که برای طلاق اقدام کند.
در واقع این سختی زیاد در زندگی مشترک با مرد، با توجه به سو رفتار و ضرب و شتم (کتک زدن و صدمه دیدن) و دست بزن مرد است که برای زن ایجاد میشود.
در قانون بیان شده، در صورتی که دوام زندگی مشترک، موجب عسر و حرج (سختی بیش از حد) برای زن شود، او میتواند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق کند. البته این مسئله پیچیدگیهای خاص خودش را دارد، که در این مقاله به بررسی آن میپردازیم.
سوالات مهم طلاق گرفتن از مردی که دست بزن دارد.
آیا کتک خوردن زن توسط شوهر، قابلیت اثبات در دادگاه را دارد؟
اولین کاری که زن پس از کتک خوردن باید انجام دهد، چیست؟
آیا صرف داشتن گواهی پزشکی قانونی، زن میتواند طلاق بگیرد؟
زن چگونه باید کتک خوردن خود را در دادگاه ثابت کند؟
در این نوع طلاق، اثبات سختی غیرقابل تحمل زن ناشی از کتک خوردن، بر عهده خود او قرار داده شده است؛ اما در مورد طریقه اثبات آن، شیوه خاصی وجود ندارد.
بنابراین، زن میتواند از هر طریقی که بتواند دادگاه را اقناع (قانع) نماید.
زن میتواند ضرب و شتم و خشونت غیر قابل تحمل توسط مرد را از طریق اقرار شوهر، شهادت شهود و یا گرفتن رای محکومیت ضرب و جرح از دادگاه کیفری، اثبات کند و درصدد گرفتن حکم طلاق باشد.
آیا تماس با پلیس در هنگام کتک خوردن، کمکی به زن میکند؟
اکثر اوقات زنها به این فکر میافتند که با پلیس تماس بگیرند. اما در دعواها و اختلافات خانوادگی، اگر ضرب و جرح (کتک زدن و آسیب دیدن) در خیابان یا در مکان عمومی نباشد، تماس با پلیس کمک چندانی نمیکند.
روند شکایت در دادسرا جهت اثبات ضرب و جرح، چگونه است؟
در این مواقع با طرح شکایت ضرب و جرح (کتک زدن و زخمی شدن) عمدی در دادسرای محل سکونت، زن به پزشکی قانونی معرفی میشود.
زن این امکان را دارد که اگر موضوع توسط پزشکی قانونی تایید شد، از شهادت همسایهها هم کمک بگیرد؛ یا اینکه درخواست دهد تا همسرش به روانپزشک معرفی شود تا جرم او محرز شود.
آیا با نامه پزشکی قانونی مبنی بر اثبات ضرب و جرح، به زن طلاق داده میشود؟
نکته بسیار مهم، این است که صرف اثبات ضرب و شتم توسط پزشکی قانونی، به تنهایی نمیتواند مبنای حکم طلاق توسط دادگاه خانواده باشد.
ملاک دادگاههای خانواده عموما رای دادگاه کیفری است که نشان دهنده این است که ضرب و جرح (کتک زدن و آسیب دیدن) توسط مرد صورت گرفته است.
سوء معاشرت توسط مرد باید تا چه میزان باشد، تا دادگاه حکم طلاق را بدهد؟
سو معاشرت از سمت مرد، باید به حدی باشد که ادامه زندگی را برای زن غیر قابل تحمل نماید؛ در غیر این صورت دادگاه برای صدور حکم طلاق قانع نخواهد نشد.
همچنین این سو رفتار باید مستمر باشد و صرف اینکه مرد یک مرتبه رفتار ناشایست داشته باشد، نمیتواند برای زن حق طلاق ایجاد کند. زن باید بتواند اثبات کند که ضرب و شتم مرد به میزانی است که برای زن سختی زیادی ایجاد کرده است.
این موضوع ممکن است با گواهیهای متعددی که از پزشکی قانونی دریافت شده یا تعداد دفعاتی که علیه مرد کیفرخواست یا حکم محکومیت صادر شده است، قابل اثبات باشد.
وکیل طلاق گرفتن از مردی که دست بزن دارد.
قبول وکالت در پرونده طلاق از مردی که دست بزن دارد.
مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل تخصصی خانواده و مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، توسط وکلای متخصص در موسسه حقوقی مهرپارسیان امکان پذیر است.
موسسه حقوقی مهر پارسیان تحت نظر دفتر وکالت دکتر محمدرضا مهری و مسعود تیموری هیچ شعبه دیگری در تهران ندارد.
جهت هماهنگی و ذریافت مشاوره با دفتر دکتر وکالت محمدرضا مهری و مسعود تیموری وکلای پایه یک دادگستری و سایر وکلای متخصص موسسه حقوقی مهر پارسیان تماس بگیرید.
شماره تلفن دفتر وکیل طلاق از مردی که دست بزن دارد.
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88799562
021-88795408
021-88796143
شماره همراه وکیل آنلاین وکیل طلاق از مردی که دست بزن دارد.
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با دفتر حقوقی دکتر محمدرضا مهری از طریق شماره موبایل های اعلامی امکان پذیر است.
گروه وکلای رسمی مهر پارسیان
بدون دیدگاه