وکیل دادگاه خانواده در میرداماد


امروز با معرفی وکیل دادگاه خانواده در میرداماد همراه شما هستیم.

اگر در وکالتنامه طلاق، بذل مهریه نوشته شده باشد و زوجه حق رجوع از ما بذل را از خود ساقط و حق هر گونه اعتراض در حال و آینده رو سلب کند در حکم ابراء هست یا باز می تواند رجوع از مابذل کند؟

حکم کلی در مورد هبه دین این است که به استناد ماده 806 قانون مدنی قابلیت رجوع ندارد.

همچنین ذات ابراء نیز غیر قابل رجوع است استثنای این امر بذل مهریه است که در طلاق بائن واقع می گردد و زن حق رجوع به مابذل را دارد به شرطی که حق مذکور را ساقط نکرده باشد وگرنه غیرقابل رجوع است.

اجرای پرداخت نفقه فرزندان در حکم طلاق توافقی چگونه است؟

‏به استناد ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده خصوصا ملاک قسمت اخیر ماده مذکور، اجرای موارد ذکر شده در دادنامه وفق ماده فوق الذکر، نیازمند دادخواست جداگانه نیست.

تقاضای اجرا به دادگاه صادر کننده حکم طلاق توافقی  داده می‌شود و طرح مجدد آن به موجب دادخواست جداگانه، خلاف قواعدی همچون اعتبار امر مختومه و قاعده فراغ دادرس می باشد.

در صورتی که زوجین توافق نمایند نفقه فرزند مشترک به صورت ماهیانه و با مبلغی مقرر گردد و دادگاه نیز بر اساس آن مبادرت به صدور رای نماید آیا امکان تغییر آن وجود دارد؟

هرگونه تغییری در مبلغ مورد توافق حتی در مورد نفقه فرزندان از سوی دادگاه حتی در صورت توافق در راستای تعدیل آن وجود دارد. دادگاه باید در تصمیم خود مصلحت کودکان را مورد لحاظ قرار دهد.

گامی دیگر در جهت وصول سختتر مطالبات طلبکاران خصوصا در مهریه زوجه

✅آیین‌نامه اجرایی شناسایی و توقیف اموال مدیون در اجرای مفاد اسناد رسمی

? شماره ۹۰۰۰/۴۱۸۱۵/۱۰۰

?مورخ ۱۳۹۸/۴/۲۶

در اجرای تبصره۱ بند ب ماده ۱۱۳قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران،‌ مصوب ١٣٩۵ «آیین‌نامه اجرایی شناسایی و توقیف اموال مدیون در اجرای مفاد اسناد رسمی» به شرح مواد آتی است.

ماده ۱ـ معانی اصطلاحات بکار رفته در این آیین‌نامه به شرح زیر است:

الف ـ سازمان:

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور؛

ب ـ قانون برنامه:

قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران؛

پ ـ آیین‌نامه:

آیین‌نامه اجرایی نحوه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم‌الاجراء و شناسایی و توقیف اموال مدیون؛

ت ـ آیین‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم‌الاجراء:

آیین‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم‌الاجراء و طرز رسیدگی به شکایت از عملیات اجرایی، مصوّب ۱۳۸۷ رییس قوه قضاییه.

ماده۲ـ بستانکار اسناد رسمی لازم‌الاجراء برای مطالبه طلب خود ابتدا باید مطابق مفاد آیین‌نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا از طریق اداره اجرای سازمان، اجرای مفاد سند را درخواست نماید.

طرح دعوی مطالبه موضوع همان اجرائیه تا پایان مهلت‌های مذکور در بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه در محاکم دادگستری امکان‌پذیر نخواهد بود.

ماده۳ـ در صورتیکه دادگاه صادرکننده رأی نخستین به تجویز تبصره ۳ بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه، دعوای اعسار متعهد سند لازم‌الاجراء را بپذیرد، پس از قطعیت به‌تقاضای وی گواهی مبنی بر قطعیت حکم اعسار جهت ارائه به اداره اجراء واحد ثبتی ثبت صادر می‌کند.

ماده۴ـ سازمان مکلف است با ایجاد ارتباط الکترونیک بین بانکهای اطلاعات سامانه‌های املاک،

ثبت شرکت‌ها، ثبت الکترونیک اسناد و مالکیتهای معنوی

با سامانه اجراء و همچنین سامانه شناسایی اموال محکومٌ‌علیه موضوع بند الف ماده۱۱۷قانون برنامه، امکان شناسایی سریع و توقیف اموال و حقوق مالی متعهدین پرونده‌های اجرایی را برای ادارات اجراء فراهم نماید.

توقیف اموال شوهر بابت مهریه

ماده۵ ـ ادارات اجراء ثبت به تقاضای بستانکار مکلف اند به منظور شناسایی و توقیف اموال و حقوق مالی متعهدین اسناد لازم‌الاجراء از کلیه مراجعی که به‌هرنحو اطلاعاتی در مورد اموال اشخاص دارند، استعلام لازم را به‌عمل آورند.

ماده۶ ـ پس از تقاضای صدور اجراییه از سوی بستانکار، اداره اجرای ثبت مکلف است در اسرع وقت با تشکیل پرونده اجرایی الکترونیکی نسبت به شناسایی و توقیف اموال و دارایی‌های متعهد ظرف دو ماه اقدام نماید.

ماده۷ـ از تاریخ ابلاغ اجراییه، متعهد باید ظرف ۱۰ روز نسبت به انجام تعهد خود یا جلب رضایت متعهدٌ‌له اقدام نماید.

در این مدت فهرست اموال شناسایی و توقیف شده به صورت محرمانه در ادارات اجرا محفوظ و پس از آن برای وصول مطالبات اقدام خواهد شد.

نحوه مطالبه مهریه از طریق دادگاه خانواده

ماده۸ ـ چنانچه ظرف دو ماه پس از تقاضای صدور اجرائیه هیچگونه مال یا دارائی‌ از متعهد پرونده اجرایی شناسایی نشود یا مفاد اجراییه به هر دلیلی ظرف مدت شش ماه اجراء نگردد، ذینفع می‌تواند ضمن اعلام انصراف از ادامه عملیات اجرایی، جهت طرح دعوی به مراجع ذیصلاح قضایی مراجعه نماید.

دوایر اجراء ثبت مکلف اند ضمن صدور گواهی لازم به درخواست ذی نفع،‌ بدون اخذ هزینه‌های اجرایی نسبت به مختومه‌نمودن پرونده اقدام نمایند.

ماده۹ـ این آیین‌نامه در ۹ ماده بنا به پیشنهاد وزیر محترم دادگستری و همکاری سازمان تنظیم و در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۸ به تصویب رییس قوه‌قضائیه رسید.

رئیس قوه قضائیه ـ سیدابراهیم رئیسی

قبول وکالت در پرونده های

مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری

و مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، توسط وکلای متخصص امکان پذیر است.

موسسه حقوقی مهر پارسیان تحت نظر دفتر وکالت محمدرضا مهری و مسعود تیموری هیچ شعبه دیگری در تهران ندارد.

 تبلیغات دفتر وکیل همکار موسسه حقوقی مهر پارسیان مورد تایید این دفتر نیست.

جهت هماهنگی از روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با دفتر وکالت محمدرضا مهری و مسعود تیموری وکلای پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی تماس بگیرید.

شماره تلفن دفتر وکیل

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

شماره همراه وکیل آنلاین

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

0912006766

تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با دفتر حقوقی محمدرضا مهری از طریق شماره موبایل های اعلامی امکان پذیر است.

گروه وکلای رسمی مهر پارسیان

 

امتیاز دهی به مقاله
وکیل طلاق توافقی نیاوران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *