امروز با معرفی وکیل خانواده ایرانی سوئیس با شما هستیم.
پرسش و پاسخهای حقوق خانواده و طلاق سوئیس برای ایرانیها
در مطلب حاضر به برخی از پرسش و پاسخهای حقوق خانواده و طلاق سوئیس برای ایرانیها که مراجعان گروه وکلای مهر از کارشناسان جویا شدهاند، میپردازیم.
این مقاله توسط مشاورین و کارشناسان ارشد موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان برای شما عزیزان فراهم آمده و سعی شده تا پاسخ گوی سوالات شما عزیزان در خصوص حقوق خانواده در سوئیس و قوانین و شرایط طلاق و تبعات آن در کشور سوئیس باشد.
نکات مهم در خصوص پرسش و پاسخهای حقوق خانواده و طلاق سوئیس برای ایرانیها
- کدام دادگاه صالح به رسیدگی به دعاوی طلاق ایرانیها در سوئیس است؟
- حضانت فرزند طبق قوانین سوئیس بعد از طلاق با چه کسی است؟
- آیا امکان طرح دعوی مطالبه و وصول مهریه ایرانیها در دادگاههای سوئیس وجود دارد؟
سوالات و پاسخ گروه وکلای مهر
مبنای انتخاب دادگاه صالح به رسیدگی به دعاوی طلاق در سوئیس چیست؟
- محل اقامت خوانده
- محل اقامت شاکی در صورتی که حداقل یکسال در سوئیس مقیم بوده و یا شهروند سوئیس باشد
- محل تولد طرف سوئیسی، در صورتی که امکان مراجعه به دادگاه محل اقامت هیچ یک از زوجین نباشد
کدام دلایل به عنوان ادله جهت طلاق در سوئیس قابل پذیرش است؟
زوجین در هر زمانی میتوانند به صورت توافقی درخواست طلاق بدهند. در صورت توافق زوجین بر تبعات طلاق، تمام مدارک مورد نیاز را ارایه و منتظر صدور حکم طلاق خواهند بود. در صورت عدم توافق مشترک زوجین، جدا از هم زندگی کردن به مدت حداقل دو سال یا درخواست جدایی به دلایلی که خواهان مسئول آن نیست میتواند از ادله قابل قبول نزد قاضی جهت صدور حکم طلاق باشد.
در صورت جدایی غیررسمی، همچنان نیاز به مراجعه به دادگاه برای طلاق است؟
طبق نظر قضات سوئیس، بله همچنان مراجعه به دادگاه جهت تایید توافق زوجین به انحلال نکاح و طلاق ضرورت دارد. طبق نظر دکترین، در صورت نبود یکی از زوجین جهت اعلام این رضایت برای طلاق، میتوان از روشهایی مثل ویدئوکنفرانس یا با حضور وکیل رضایت زوج یا زوجه که در دادگاه حاضر نیست را اعلام نمود.
فرایند و زمانبندی درخواست طلاق در سوئیس چگونه است؟
در صورت طلاق توافقی، با درخواست زوجین، به صورت معمول پاسخ به درخواست بعد از 31 روز انجام و در صورت درخواست عدم قضاوت ترغیبی این زمان به 10 روز کاهش مییابد. طول مدت رسیدگی و صدور حکم بستگی به حجم کار دادگاه دارد؛ با این حال عموما دعاوی مطروحه در ژنو، در طول مدت 3 ماه مورد رسیدگی و حکم صادر میگردد.
در صورتی طلاق غیرتوافقی باشد، عموما حداقل زمان قابل پیش بینی 1 تا دو سال و نیم است.
آیا ممکن است حکم طلاق بدون رسیدگی به دادخواست و اعتراض یکی از طرفین صادر گردد؟
خیر. اصل اتحاد در فرایند طلاق در قوانین و حقوق خانواده سوئیس مورد پذیرش قرار گرفته و تا زمانی که نتیجه مطلبو حاصل نشده و طرفین بر سر تبعات طلاق به توافق نرسند، حکمی صادر نمیگردد.
آیا حکم طلاق صادره از دادگاههای خارجی مورد تایید سوئیس است؟
بله. در صورتی که حکم طلاق صادره منافاتی با نظم عمومی سوئیس نداشته باشد، مورد تنفیذ است. در صورتی حکم طلاق نافی نظم عمومی کشور سوئیس نبوده و مورد تنفیذ دادگاههای خانواده سوئیس است که از سوی دادگاه محل اقامت یکی از زوجین صادر شده باشد.
بنابراین حکم طلاق صادره از دادگاه خارجی در کشوری که هیچ یک زوجین اقامت نداشته و یا تنها یکی از زوجین تابعیت آن کشور را دارد، مورد تنفیذ قرار میگیرد، اگر 1) در زمان درخواست طلاق، حداقل یکی از زوجین مقیم آن کشور بوده و خوانده مقیم نبوده باشد 2) خوانده صراحتا نسبت به تنفیذ حکم دادگاه خارجی در سوئیس را مورد تایید قرار دهد.
بُعد مالی طلاق در سوئیس به چه شکل است؟
به دنبال صدور حکم طلاق، بُعد مالی با صدور حکم تقسیم اموال به دست آمده در طول دوران ازدواج و یا حتی پرداخت کمک هزینه زندگی در صورت نیاز زوج یا زوجه به آن، حل میگردد.
وکیل طلاق سوئیس
جهت برقراری ارتباط با دفتر وکیل طلاق سوئیس و امور خانوادگی اتباع ایرانی، مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت، معرفی بهترین وکیل مهاجرت به آمریکا، سوئد، پرتغال، آلمان، سایر کشورهای اروپا، کانادا و استرالیا از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.
021-88796143
021-88795408
در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خارج از ساعات یاد شده با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با مدیر دفتر محمدرضا مهری با شماره همراه زیر امکان پذیر است.
09120067669
گروه وکلای رسمی مهر پارسیان
بدون دیدگاه