وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

با معرفی بهترین وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت همراه شما هستیم.
چنانچه در این زمینه نیازمند اخذ مشاوره هستید با شماره تماس های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.
بعد از ازدواج زن و مرد علاوه بر تعهدات اخلاقی یکسری وظایف قانونی نیز با یکدیگر دارند، اما برخی امور برخلاف افکار عمومی وظیفه زن در زندگی نمی باشند و انجام آن ها در دوران زندگی مشترک دارای هزینه است و زن می تواند حتی پس از جدایی و طلاق آن ها را از مرد تحت عنوان اجرت المثل مطالبه نماید که در این مقاله به بررسی همین موضوع خواهیم پرداخت.
جهت دریافت مشاوره با وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت در گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.
نحوه اقامه دعوی اجرت المثل
اقامه دعوی اجرت المثل ایام زناشویی به میزان ۳ تا 3/5 درصد ابطال تمبر است که به عنوان هزینه دادرسی می باشد و اگر تا ۲۰ میلیون تومان باشد توسط شورای حل اختلاف و در صورت مازاد بر ۲۰ میلیون تومان توسط دادگاه های عمومی (حقوقی) اقامه می شود.
مراحل دادرسی دعوی اجرت المثل
مراحل دادرسی اجرت المثل ایام زناشویی عبارت است از؛ تعیین کارشناس و بررسی اوضاع و احوال ملک یا محل یا نوع موضوع که البته تا سه مرحله نظریه کارشناس قابل اعتراض است و اینگونه موارد بدواً توسط یک کارشناس سپس هیئت ۳ نفر و سرانجام هیئت ۵ تا ۷ نفره قطعی می شود.
چکیده
رابطه نامشروع زن از مصادیق بارز سوء معاشرت وی نسبت به مرد است و موجب انتفاء (از بین رفتن) تعلق اجرت المثل به وی خواهد شد.
🔹شماره دادنامه قطعی:
9309970906100256
🔹تاریخ دادنامه قطعی:
1393/04/30
خلاصه جریان پرونده
این است که آقایان الف.ب .و ر.ح. به وکالت از آقای م.گ. فرزند ع.، کارگر دادخواستی به خواسته ی، صدور گواهی عدم امکان سازش، همراه به تصاویر سند ازدواج و شناسنامه به طرفیت خانم ز.ع. تقدیم دادگستری شهرستان و اظهار داشته اند که موکل اینجانبان در تاریخ 16/12/79 طی سند ازدواج شماره 251538 تنظیمی در دفتر شماره . . . با خوانده محترمه ازدواج دائم کرده که حاصل آن نیز یک فرزند مشترک بنام ش. است، اکنون به دلیل اختلاف پیش آمده خواستار صدور حکم طلاق است، در مورد حضانت (سرپرستی) فرزند مشترک در دادگاه اتخاذ تصمیم شود استدعای صدور حکم دارد.
نمونه نظریه داوری پرونده طلاق
در مرحله تعرفه به مشاوره زن در جلسه شرکت نکرده و در نتیجه پرونده به محکمه بازگردانده شد، در جلسه شورای حل اختلاف نیز خواهان حضور یافته و پرونده از آمار کسر و اعاده (بازگشت) شده است.
دادنامه (حکم) شماره 01631-12/11/91 حاکی از محکومیت مرد به پرداخت مهریه در حق زن است که غیابی صادرشده و مشخص نیست که قطعی شده یا نه، در جلسه دادرسی مورخ 14/1/92 نیز طرفین حضور نیافته اند، وکیل خواهان طی لایحه ای مدعی شده که سعی وی برای انصراف موکلش از جدایی مؤثر نبوده و درخواست صدور حکم دارد.
دادگاه قرار ارجاع امر به داور صادر نمود که خواهان آقای م.ع. را تعرفه کرده، نظریه داور حاکی از وجود اختلاف و عدم تفاهم است و نهایتاً عدم موفقیت داور را در ایجاد سازش بین زن و مرد اعلام کرده است.
ح.ع. داور زن و بالعکس می گوید خوانده (زن) مُصر (اصرار دارد) به ادامه زندگی با مرد است و قصد جدایی ندارد، دادگاه در جلسه مورخ 2/3/92 جهت تعیین مبالغ نفقه (هزینه و مخارج زندگی زن) و اجرت المثل زوجه (زن) قرار ارجاع امر به کارشناس صادر کرده و اضافه کرده که نفقه ایام عده (مدت زمانی که پس از جدایی زن و مرد حق رجوع و بازگشت دارند) نیز لحاظ و مشخص گردد.
در این مرحله خانم خوانده آقای و.ز. را به عنوان وکیل خویش معرفی کرده است، کارشناس در نظریه ارائه شده جمع اجرت المثل (اجرت اعمالی که انجام داده است) را مبلغ 000/385/8 تومان، نفقه ایام عده را هفت صد پنجاه هزار تومان اعلام کرده این نظریه مورد اعتراض خواهان (کسی که دادخواست ارائه داده است) قرارگرفته وی مدعی شده که همسرش کاری انجام نداده که مستحق دریافت اجرت المثل باشد چه حتی غذا را مادرش درست می کرده و او نیز چهارصد پنجاه هزار تومان حقوق می گیرد.
خوانده (کسی که دادخواست بر علیه او طرح شده است) نیز به نظریه معترض و مدعی شده که مبالغ تعیین شده کافی نبوده است، دادگاه با تلقی به قبول اعتراض به نظریه کارشناسی قرار ارجاع امر به هیئت کارشناسی صادر کرده است و هیئت کارشناسی منتخب نیز نظریه کارشناس قبلی را تأیید کرده است.وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
مطالبه اجرت المثل قبل از طلاق
در جلسه مورخ 7/10/92 وکیل مرد اظهار داشت مهریه زن در حال پرداخت است نفقه نیز هرماه به حساب وی واریزشده و می شود و طلبی ندارد در مورد اجرت المثل زن به اتهام رابطه نامشروع محکوم شده و نبایستی پرداخت شود (منظور این است که طلاق بی جهت و بی دلیل نمی باشد)
وکیل زن اظهار داشته زن سوء رفتار نداشته و خلافی نکرده که مستحق اجرت المثل نباشد، گرچه شرط تنصیف (دارا شدن نصف اموالی که در زمان زوجیت به دست آورده است) دارند و موکل درخواست اجرای شرط تنصیف را دارد.
مرد اظهار داشته یک دستگاه اتومبیل پراید دارم که چهار سال قبل خریده ام و قیمت فعلی آن را نمی دانم، سه دانگ خانه مال من است که ارثیه پدری است، که خوانده نیز اعلام کرده قبول دارم که خانه ارثیه پدری است ولی مالک است.
نمونه نظریه داوری پرونده طلاق
دادنامه (حکم) شماره 978-19/9/92 حاکی است که خانم به اتهام رابطه نامشروع با الف.ر. به 74 ضربه شلاق و الف. نیز به 40 ضربه شلاق محکوم شده اند، وکیل مرد اظهار داشته، حضانت (سرپرستی و نگهداری) فرزند مشترک با توجه به عدم صلاحیت زن به عهده پدر است.
فرزند مشترک متولد 1383 می باشد« دادگاه با شنیدن اظهارات دو طرف ختم رسیدگی اعلام و با توجه به اقرار زن به دریافت نفقه، گواهی عدم امکان سازش صادر و مرد را مکلف به پرداخت نقدی مهریه و نفقه ایام عده (مدتی که پس از جدایی و طلاق امکان ازدواج مجدد وجود ندارد و غالبا سه ماه است) کرده است و برای مادر نیز وقت ملاقات فرزند را تعیین کرده است.
مرد از حکم دادگاه نخستین پس از ابلاغ تجدیدنظرخواهی کرده، مطلب اساسی لایحه این است که در مورد مهریه قبلاً حکم صادرشده و تقسیط نیز گردیده و در حال پرداخت است و نبایستی مورد حکم قرار می گرفت، زن مرتکب خلاف شرع شده لذا پرداخت اجرت المثل بی دلیل است.
وکیل اعتراض به رای اجرت المثل
وکیل زن مدعی شده دادنامه (حکم) محکومیت موکله اش غیرقطعی است و اصل آن نیز تبانی بوده است؟! و تنصیف نیز که شرط بین زن و مرد بوده و درخواست نیز شده مغفول مانده است، ولی مرجع تجدیدنظر، تجدیدنظرخواهی را موجه ندانسته و ردّ کرده است.
دادنامه (حکم) در تاریخ 10/2/93 ابلاغ و در تاریخ 30/2/93 از آن فرجام خواهی شده است اشکالات مطروحه همان است که در مرحله تجدیدنظرخواهی مطرح بوده و پاسخ فرجام خوانده نیز تکرار مطالب قبل است لوایح خواهد شد.
هیئت شعبه در تاریخ بالا تشکیل گردید پس از قرائت گزارش عضو ممیز و بررسی اوراق پرونده اجمالاً مبنی بر نقض دادنامه (حکم) شماره 00065-30/1/93 فرجام خواسته مشاوره نموده چنین رأی می دهد:وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت
جهت دریافت مشاوره با وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت در گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.
رای شعبه دیوان عالی کشور
نظر به اینکه قبل از اتخاذ تصمیم در مورد اجرت المثل وکیل فرجام خوانده (زن) درخواست اجرای شرط تنصیف را کرده و اجرای شرط مقدم است دادگاه میبایستی در مورد تنصیف بررسی و تحقیق می کرد.
بدیهی است که اجرت المثل در صورت نبودن شرط تا تنصیف و یا عدم مطالبه اجرای شرط توسط زن قابل بررسی و لحاظ است و از طرفی دادنامه (حکم) پیوست حاکی از محکومیت زن به اتهام رابطه نامشروع دون زنا (کمتر از رابطه جنسی) است و ضروری بوده دادگاه پرونده استنادی را مطالبه و در صورت اقناع وجدانی و کیفیت دستگیری محکومٌ علیهما و احراز اینکه علت جدایی چیست و اگر همین امر است که از مصادیق بارز سوء معاشرت است اتخاذ تصمیم می نمود.
لذا فرجام خواهی وارد تشخیص و به استناد بند 3 و پنج ذیل ماده 371 و بند الف ماده 401 قانون آئین دادرسی مدنی دادنامه فرجام خواسته نقض و پرونده جهت رسیدگی به شعبه منشأ دادنامه منقوضه اعاده می شود.
🔹مستشاران شعبه 1 دیوان عالی کشور
قاسمی ـ علیزاده
سوالات متداول
چه زمانی نحله به جای اجرت المثل پرداخت می شود؟
اگرچه تهاتر در قانون راجع به اموال مشابه معمولاً انجام پذیر است لکن گاه ممکن است بین زوجین توافق های دیگری انجام شود که البته مفاد ۱۰ قانون مدنی میگوید قراردادهای خصوصی که بین اشخاص منعقد میشود چنانچه خلاف قانون نباشد نافذ است.
نحله چگونه تعیین می شود؟
چگونگی تعیین نحله مقدمتاً در هنگام وقوع عقد و ازدواج و یا برحسب شرایط خاص میتواند متعاقباً جزو تعهدات زوج در مقابل زوجه باشد که مشمول صداق و مهریه و فریضه و اجراء هم خواهد شد.
جهت دریافت مشاوره با وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت در گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.
وکیل جهت مطالبه اجرت المثل ام زوجیت
وکیل فرجام خواهی دادگاه خانواده
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفن های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری متانکلائی) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
بهترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدیدنظر
بهترین وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
سلام
من از همسرم جدا شدم به صورت توافقی ایشون موقع طلاق مهریه و همه حق و حقوقشون رو بخشیدن و حالا بعد از چندسال اومدن مطالبه اجرتالمثل ایام زوجیت رو کردن الان باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام اگر تمامی حقوق مالی رو هنگام صدور گواهی عدم امکان سازش بذل کرده باشند و مدت هده نیز سر آمده باششه امکان رجوع به ما بذل رو ندارن
سلام خسته نباشید
من 25 سال با همسرم زندگی کردم 12 سال شاغل بودم و 2 سال بیمه بیکاری دریافت کردم به مرحله طلاق رسیدیم میخوام اجرت المثل این سالها را بدونم ؟؟؟ اگه جوابم رو بدید ممنون میشم
سلام محاسبه اجرت المثل در تخصص کارشناس رسمی دادگستری هست و ما قادر به محاسبه اجرت المثل نیستیم
من اگر شاهد ببرم خانومم نگفته بوده که توی خونه کار کنه مستحق اجرت هست کارش دادگاه حرفمو گوش میکنه؟
سلام وقت شما بخیر
قطعا موثر هست ولیکن تشخیص درجه اعتبار شهادت شهود با قاضی است.