وکیل خانواده خیابان کامرانیه

وکیل خانواده خیابان کامرانیه

وکیل خانواده خیابان کامرانیه


با معرفی وکیل خانواده خیابان کامرانیه همراه شما گرامیان هستیم.

در این نوشتار علاوه بر معرفی وکیل خانواده در خیابان کامرانیه تهران، به بررسی وضعیت حقوقی حضانت اطفال خواهیم پرداخت.

جهت دریافت مشاوره از وکیل خانواده خیابان کامرانیه با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

مشاوره حقوقی حضانت اطفال

نوآوری‌ های قانونی درباره حضانت در قانون حمایت خانواده

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حضانت به مفهوم نگهدارى و مراقبت جسمى، روحى، مادى و معنوى اطفال و تعلیم و تربیت آنان است که به موجب قانون مدنى ایران، حق و نیز تکلیف والدین محسوب می‌ شود.

علاوه بر قانون مدنی که قانونگذار در آن، مقرراتی را در مورد حضانت پیش‌ بینی کرده است، در قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۲ نیز آخرین نظرات قانونگذار در خصوص باید‌ها و نباید‌های خانواده و از جمله آن‌ ها موضوع حضانت، گنجانده شده و به همین دلیل باید گفت: این قانون، علاوه بر نوآوری در مسائل مختلف، در خصوص حضانت نیز مقرراتی تازه دارد.

در قانون حمایت خانواده «حضانت و ملاقات طفل» از جمله موضوعاتی است که در صلاحیت دادگاه خانواده قرار گرفته است بنابراین برای طرح هر دعوایی در این خصوص، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرد و دادخواست لازم را به این دادگاه ارائه داد. علاوه بر این در بخش‌ های مختلف قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۲، بر اولویت رعایت مصلحت کودک تاکید شده است. نکته‌ ای که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که کسی که حضانت را بر عهده دارد، لزوما همان شخصی نیست که باید نفقه کودک را بپردازد، به بیان دیگر، حضانت و نفقه دو موضوع جداگانه هستند، ممکن است حضانت بر عهده مادر باشد، اما پدر همچنان وظیفه پرداخت نفقه را بر عهده داشته باشد.

وکیل انحصار وراثت تهران

حق اقامه دعوا برای مطالبه نفقه طفل

در شق دیگر قانون حمایت خانواده، تاکید شده است که؛ «مادر یا هر شخصی که حضانت طفل یا نگهداری شخص محجور را به اقتضای ضرورت بر عهده دارد، حق اقامه دعوا برای مطالبه نفقه طفل یا محجور را نیز دارد، در این صورت، دادگاه باید در ابتدا، ادعای ضرورت را بررسی کند.»

در صورتی که پدر زنده باشد، معمولا تکلیف پرداختن نفقه فرزند بر عهده او است. قانون مدنی در این خصوص می‌ گوید: «نفقه اولاد برعهده پدر است. پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به انفاق، برعهده اجداد پدری با رعایت الاقرب‌ فالاقرب است. در صورت نبودن پدر و اجداد پدری یا عدم قدرت آن ها، نفقه برعهده مادر است. هر گاه مادر هم زنده و قادر به انفاق نباشد، با رعایت الاقرب فالاقرب برعهده اجداد و جدات مادری و جدات پدری واجب‌ النفقه است و اگر چند نفر از اجداد و جدات مزبور از حیث درجه اقربیت مساوی باشند، نفقه را باید به حصه مساوی تادیه کنند.»

*بنابراین اگر نفقه برعهده پدر باشد، مادر میتواند از جانب فرزند خود برای مطالبه آن اقامه دعوا کند.

معمولا در انتهای رسیدگی‌ های قضایی، در خصوص حضانت اطفال تصمیم‌ گیری می‌ شود.

قانونگذار در بخشی از قانون حمایت خانواده در این خصوص می‌ گوید: «دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌ های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می‌ کند.»، اما ممکن است کانون خانواده به حدی بحرانی باشد که تلف شدن یک روز هم، موجب ورود آسیب‌ های غیرقابل جبران به کودکان شود. برای جلوگیری از این آسیب‌ ها، قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۲، به امکان صدور دستور موقت در خصوص حضانت طفل حتی پیش از صدور حکم اشاره شده که این پیش‌ بینی برای جلوگیری از اتلاف زمان و ورود آسیب به کودکان پیش‌ بینی شده است.

شکایت کیفری ترک نفقه در دوران عقد

قانونگذار در این قانون می‌ گوید: «دادگاه میتواند پیش از اتخاذ تصمیم در مورد اصل دعوا، به درخواست یکی از طرفین در اموری از قبیل؛ حضانت، نگهداری و ملاقات طفل و نفقه زن و محجور که تعیین تکلیف آن‌ ها فوریت دارد، بدون اخذ تامین، دستور موقت صادر کند. این دستور بدون نیاز به تائید رییس حوزه قضایی قابل اجرا است.»

جهت دریافت مشاوره از وکیل خانواده خیابان کامرانیه با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

خودداری از اجرای رای دادگاه

علاوه بر موارد پراکنده در خصوص حضانت در قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۲، بخش مجزایی نیز به حضانت اختصاص یافته است.

در این بخش قانونگذار قبل از هر موضوعی تاکید می‌ کند که هر کسی از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل خودداری کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی‌ نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین، تا زمان اجرای حکم بازداشت می‌ شود.

مهمترین موضوع در حضانت کودک، رعایت مصلحت او است.

به همین دلیل است که قانون حمایت خانواده سال ۱۳۹۲، به دادگاه اجازه بازنگری در تصمیم خود در رابطه با حضانت را می‌ دهد.

«هرگاه دادگاه تشخیص دهد که توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل بر خلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی‌ حق شود، میتواند در خصوص اموری از قبیل؛ واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش‌ بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.»

موارد سقوط مجازات زنا

جا به‌ جایی کودک

کودک صغیر را نمیتوان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است، از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق، به محلی دیگر یا خارج از کشور فرستاد مگر اینکه دادگاه این اقدام را به مصلحت صغیر و مجنون بداند و با در نظر گرفتن حق ملاقات اشخاص ذی‌ حق، این موضوع را اجازه بدهد. دادگاه در صورت موافقت با خارج کردن صغیر و مجنون از کشور، بنا بر درخواست ذی‌ نفع، برای تضمین بازگرداندن صغیر و مجنون تامین مناسبی اخذ می‌ کند. قانونگذار در قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۲، در بحث حضانت تمامی تلاش خود را انجام داده است تا مصلحت کودک بر همه مقررات اولویت داشته باشد.

به موجب قانون حمایت خانواده: «رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در تمامی تصمیمات دادگاه‌ ها و مقامات اجرایی الزامی است.»

برای رعایت مصلحت کودک است که این قانون تاکید می‌ کند:

حضور کودکان زیر ۱۵ سال در جلسات رسیدگی به دعاوی خانوادگی، جز در موارد ضروری که دادگاه تجویز می‌ کند، ممنوع است.

همچنین قانونگذار حمایت خانواده، بر این موضوع تصریح می‌ کند که حضانت فرزندانی که پدرشان فوت کرده، با مادر آن‌ ها است، مگر آن که دادگاه به تقاضای، ولی قهری یا دادستان، اعطای حضانت به مادر را خلاف مصلحت فرزند تشخیص دهد.

جهت دریافت مشاوره از وکیل خانواده خیابان کامرانیه با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

وکیل خانواده خیابان کامرانیه

خدمات تخصصی گروه وکلای خانواده تهران

آدرس جدید دادسرای امنیت اخلاقی تهران

موسسه حقوقی مهر پارسیان، با به کارگیری برترین وکلای خانواده در شمال تهران خدمات زیر را ارئه خواهد نمود؛

مشاوره حقوقی آنلاین و حضوری با وکیل خانواده خیابان کامرانیه

قبول وکالت در پرونده طلاق توافقی و طلاق یک طرفه

قبول وکالت در مطالبه و وصول مهریه

قبول وکالت در پرونده حضانت فرزند

تنظیم دادخواست جهت دعاوی خانواده

قبول وکالت در پرونده کیفری خانواده مانند شکایت ترک انفاق، تدلیس در ازدواج، کتک زدن همسر و فحاشی

تنظیم و تهیه لایحه دفاعیه جهت ارائه به دادگاه خانواده

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل تخصصی خانواده در تهران به یکی از راه های زیر اقدام کنید.

ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل خانواده خیابان کامرانیه

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل خانواده خیابان کامرانیه

09120067664

09120067669

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.

حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد.

دفتر وکیل خانواده خیابان کامرانیه

جهت دریافت مشاوره از وکیل خانواده خیابان کامرانیه با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

5/5 - (10 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *