امروز با موضوع وکیل شکایت از پزشک زنان و زایمان با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.
با توجه به فرآیند بارداری و نقش انکار ناشدنی متخصصین زنان و زایمان و ماماها در سلامت زنان، احتمال وقوع شکایات قصور پزشکی برای آنان اهمیت ویژهای دارد.
لذا با بررسی انواع قصور پزشکی میان آنان، میتوان گامی برای حفظ سلامت مادران و نوزادان برداشت و مادران را از حقوق حقه خویش آگاه ساخت.
مادران باردار با توجه به مشکلات بیشماری که احتمال دارد در دوران بارداری و زایمان متحمل شوند، نیاز بیشتری به دریافت خدمات و رعایت حقوق از جنبههای مختلف دارند.
از طرف دیگر زایمان یکی از مهمترین بحرانها در زندگی زنان عنوان شده است که در فرایندِ آن استرسهای روانی، هیجانی و فیزیکی امر اجتناب ناپذیری است.
هم زمان با پیشرفت رشته تخصصی زنان و زایمان و مامایی، انتظارات جامعه بشری افزایش یافته و از نظر افکار عمومی جامعه، حتی میزان بروز کم حوادث، عوارض و مرگ و میر از سوی متخصصین زنان و یا ماماها پذیرفتنی نیست.
با این وجود در این رشته و به ویژه در زمینه مامایی امکان بروز خطا و قصور رواج کمی ندارد یعنی با اندکی تخطی از موازین علمی ممکن است عوارض خطیر و مرگ باری پیش آید؛
زیرا در همه رشتههای پزشکی طبیب فقط با خود بیمار سر و کار دارد، در حالی که در مامایی نه فقط مادر بلکه جنین و نوزاد او که موجود شکننده ای است هم در معرض خطر قرار دارد.
خطاهای پزشکی بیشتر با عنوانهای قصور پزشکی یا عملکرد نامناسب پزشکی مطرح شده اند که از اصطلاحات حقوقی هستند در این مقاله به بررسی قصور پزشکان زنان و زایمان میپردازیم.
نکات مهم وکیل شکایت از پزشک زنان و زایمان
قصور پزشکی چه مجازاتی در پی دارد؟
شکایات از پزشک زنان عموما در چه خصوص است؟
چه لزومی دارد که زنان باردار از حقوق خویش در برابر پزشکان آگاه شوند؟
مجازات پزشکی که مرتکب قصور میشود چیست؟
برای مشاوره شکایت از پزشک زنان با کدام وکیل صحبت کنیم؟
منظور از قصور پزشکی چیست؟
قصور پزشکی یعنی درمانی که بر طبق استانداردهای پذیرفته شده پزشکی نباشد و منجر به فوت یا نقص عضو گردد که بنا به تبصره 3 ماده 295 قانون مجازات اسلامی در حکم جرم شبه عمد تلقی می شود و طبق ماده 336 قانون مجازات اسلامی 4 جزء دارد:
بی مبالاتی
ترک عملی (انجام ندادن کاری) است که از نظر علمی و فنی، انتظار انجام آن از پزشک میرود ولی صورت نپذیرفته است.
بی احتیاطی برخلاف بی مبالاتی است
یعنی این که عملی انجام گرفته است که از نظر علمی و اصول پزشکی نبایستی انجام میگرفت.
نداشتنِ مهارت
شامل مواردی است که پزشک تبحر علمی و فنی لازم برای انجام کاری ویژه را نداشته باشد.
رعایت نکردن مقررات دولتی
یعنی توجه نکردن به آیین نامهها و بخشنامهها و دستورالعملهای مقامات اداری مافوق، نظام پزشکی، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی که حاکم بر اشتغال بر حرفه پزشکی است.
قانونگذار چه مجازاتی را برای قصور پزشکان در نظر گرفته است؟
مجازات قصور پزشکی که موجب آسیب و زیان به بیمار شده باشد به صورت دیه یا ارش (در شرع دیه برای آن در نظر گرفته نشده است و این مجازات مالی با نظر حاکم شرع تعیین میشود) در نظر گرفته شده است.
دعاوی قصور پزشکی تحت چه عناوینی قابل پیگیری است؟
دعاوی قصور پزشکی عمدتا علیه کادر پزشکی مطرح میشود و شکایت هایی که از پزشکان می شود مشتمل بر وقوع موارد ذیل است:
مشکلات روانی و اجتماعی هم چون اضطراب، عصبانیت، رسوایی، از دست رفتن زمانکاری و سوء سابقه پزشکی و برای بیماران عوارضی مثل آسیب، نقص عضو، فلجی، ناتوانی، اختلال عملکرد، قطع عضو ،بدشکلی عضو و درد و رنج، خسارت مالی و از دست دادن لذت زندگی و حتی مرگ است.
وکیل شکایت از پزشک زنان و زایمان تهران
قبول وکالت در پرونده های قصور پزشکی مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری و مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، توسط وکلای متخصص امکان پذیر است.
موسسه حقوقی مهر پارسیان تحت نظر دفتر وکالت محمدرضا مهری و مسعود تیموری هیچ شعبه دیگری در تهران ندارد.
جهت هماهنگی و دریافت مشاوره از وکلای متخصص موسسه حقوقی مهرپارسیان با مدیریت دکتر محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری تماس بگیرید.
شماره تلفن دفتر وکیل شکایت از پزشک زنان و زایمان
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88799562
021-88795408
021-88796143
شماره همراه وکیل آنلاین شکایت از پزشک زنان و زایمان
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با دفتر حقوقی دکتر محمدرضا مهری از طریق شماره موبایل های اعلامی امکان پذیر است.
گروه وکلای رسمی مهر پارسیان
1 دیدگاه