رجوع بعد از سه طلاقه کردن

بهترین وکیل خانواده تهران در این نوشتار به بررسی نحوه رجوع بعد از سه طلاقه کردن پرداخته است.

چنانچه در این زمینه نیازمند اخذ مشاوره هستید با شماره تماس های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.

رجوع بعد از سه طلاقه کردن

با تشکیل ازدواج و کانون خانواده، زوجه و زوج با معاضدت و همکاری و حسن معاشرت، زندگی متاهلی خود را ادامه می دهند. با این وجود عواملی ممکن است که به زندگی مشترک و متاهلی طرفین خاتمه دهد. از جمله این موارد، فسخ نکاح و طلاق و فوت یکی از طرفین می‌ باشد که منجر به انحلال نکاح می‌ گردد. از موارد انحلال عقد نکاح، در مورد طلاق، ممکن است که بعد از صدور حکم طلاق و در دورانی که زوجه بعد از طلاق باید عده نگاه دارد، مرد با رجوع خود و از اینکه تمایل به ادامه زندگی مشترک خود با همسر مطلقه را دارد، این زمینه را مهیا نماید که ثبت حکم طلاق را منتفی نماید، ولی در این زمینه باید موانعی که ممکن است مانع رجوع مرد به همسر خود در دوران عده گردد، لحاظ شود تا ادامه زندگی زوجین میسر گردد.

شرح قانون راجع به رشد متعاملین

در نظام حقوقی خانواده، در صورتی که زوج بعد از سه مرتبه طلاق دادن همسر خود، با او ازدواج نموده باشد و بخواهد برای بار چهارم رجوع نماید، چنین حقی ندارد و نمیتواند به همسر خود رجوع نماید و ازدواج مجدد زوج با همان زوجه هم از جهت قانونی غیر ممکن است.

طلاق بائن و مصادیق و آثار طلاق

طلاق بائن به طلاقی گفته می‌ شود که در آن زوج در مدت عده، نسبت به زوجه خود حق رجوع ندارد و نمیتواند از انحلال طلاق صرف نظر نماید. در طلاق بائن در مدت عده، به این دلیل که زوجه همسر وی نمی‌ باشد، زوج، تکلیفی به دادن نفقه در ایام عده را ندارد.

مصادیق طلاق بائن شامل موارد ذیل می‌ باشد:

الف) طلاقی که قبل از نزدیکی واقع شود.

ب) طلاق یائسه.

پ)  طلاق خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عوض نکرده باشد.

ت) سومین طلاق که بعد از سه وصلت متوالی به عمل آید اعم از این که وصلت در نتیجه‌ رجوع باشد یا در نتیجه‌ی نکاح جدید.

جهت دریافت مشاوره در خصوص نحوه رجوع بعد از سه طلاقه کردن با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

سه طلاقه و نه طلاقه کردن در قانون ایران

یکی از مصادیق طلاق بائن، طلاقی است که بعد از سه وصلت متوالی، منجر به طلاق شده باشد و اعم است از اینکه وصلت، در نتیجه رجوع و یا نکاح جدید باشد، و در نتیجه هرگاه بعد از سه بار رجوع یا نکاح جدید، زوجین اقدام به طلاق کنند، در مدت عده، حق رجوع برای مرد باقی نمی ماند و بعد از پایان عده هم نمیتواند با زوجه سابق خویش، ازدواج نماید و از این جهت منع می‌ شود.

حق حبس زن

بطور لزوم، منظور از سه وصلت متوالی که ناشی از رجوع یا نکاح جدید باشد، به این معنی است که زوجه نباید در این میان و بعد از انقضای مواعد عده، با شخص دیگری ازدواج نماید، در غیر این صورت، زو چه سه طلاقه محسوب نمی‌ شود تا مرد مشمول قوانین سه طلاقه کردن، گردد.

نه طلاقه در قانون ایران به طلاقی گفته می‌ شود که زن زوجی به نه (9) طلاق که شش تای آن عدی است مطلقه شده باشد و بر آن شخص حرام موبد می‌ شود. طلاق عدی، طلاقی است که زوج، زوجه را طلاق دهد و در ایام عده با او رابطه زناشویی برقرار کند و بعد او را طلاق دهد.

سه طلاقه کردن بر اساس مذاهب اهل سنت، قانون حمایت خانواده ایران و مذهب اهل تشیع

با توجه به اینکه قوانین مربوط به ازدواج و خانواده از فقه اسلامی (شیعه) گرفته و اقتباس شده است، بر اساس بر اساس احکام فقهی شیعه، باید حتما سه بار طلاق یا رجوع متوالی صورت گرفته باشد تا در مرتبه چهارم زوج، حق رجوع بعد از سه طلاقه کردن را نداشته باشد.

سه طلاقه کردن بر اساس مذهب اهل سنت

بر اساس احکام فقهی اهل سنت، زوج میتواند، برای بار اول و در اولین طلاق، اعلام نماید  و با سه بار لفظ بگوید که زوجه خود را سه طلاقه کرده است و اعلام او پذیرفته می‌ شود، در نتیجه نمیتواند به زوجه خود رجوع کند و سه طلاق واقع می‌ شود.

سه طلاقه کردن در یک جلسه

همانطور که بیان شد، بر اساس قانون ایران و فقه تشیع، سه طلاقه کردن زوجه در یک جلسه طلاق امکان پذیر و قانونی نمی‌ باشد و در نتیجه زوجه را نمیتوان با یک بار طلاق، سه طلاقه کرد.

جهت دریافت مشاوره در خصوص نحوه رجوع بعد از سه طلاقه کردن با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

سه طلاقه کردن در طلاق توافقی

طلاق توافقی طلاقی است که زوجین بر اساس آن با رضایت همدیگر اقدام به طلاق از یکدیگر می‌ کنند که بر اساس قانون ایران، دو مصداق برای آن مطرح می‌ باشد؛ طلاق خلع و طلاق مبارات.

طلاق از شوهر معتاد

در این دو طلاق، زوجه با بخشیدن مالی که معادل یا بیشتر و یا کمتر از مهریه می‌ باشد و تا زمانی به آنچه که بذل نموده رجوع ننماید، اقدام به طلاق می‌ کنند. با توجه به اینکه سه طلاقه کردن تحت شرایط خاصی اتفاق می افتد و باید شرایط قانونی آن حتما رعایت گردد، توافق در بر خلاف وجود شرایط مذکور به هیچ وجه قانونی نیست و زوجین نمی‌ توانند، برای بار اول جهت طلاق از یکدیگر، توافق نمایند که زوج، زوجه را سه طلاقه نماید.

شرایط امکان رجوع بعد از سه طلاقه کردن

به شرایطی که به زوج بعد از سه بار وصلت متوالی که منجر به طلاق گردیده است و نمیتواند برای بار چهارم به همان زوجه رجوع نماید، مگر بعد از حصول شرایط، «امکان و حق رجوع بعد از سه طلاقه کردن» می دهد، محلل می گویند که به شرح ذیل است:

به عقد دائم به زوجیت مردی دیگری‌ در بیاید.

منجر به وقوع نزدیکی شده باشد.

به واسطه طلاق یا فوت، فراق حاصل شده باشد.

دلیل نیاز به محلل پس از سه طلاق

با توجه به اینکه امر ازدواج امر مهم و مقدسی است و بر انجام آن تاکید شده است، به همان نسبت هم در مورد طلاق و انحلال ازدواج هم نهی شده است، با این وجود در مواقعی که زوج، زوجه خود را بعد سه وصلت متوالی طلاق داد، نمیتواند برای بار چهارم به او رجوع و یا با او ازدواج نماید مگر بعد از ازدواج با مرد دیگر و طلاق از او و دلیل وضع محلل پس از سه طلاق به این خاطر است که با وارد شدن زوج به امر طلاق به صورت سه مرتبه که مورد کراهت خداوند است، مجازاتی را برای زوج تعیین می‌ کند که طلاق را سبک نشمارند و به زنان آزار نرسانند.

جهت دریافت مشاوره در خصوص نحوه رجوع بعد از سه طلاقه کردن با گروه مشاوره تخصصی موسسه مهر پارسیان از طریق شماره تماس های 88663925-88663926-88663927 با ما در ارتباط باشید.

وکیل متخصص امور خانواده و طلاق

موسسه حقوقی و داوری بین‌ المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با مشاوره محمدرضا مهری متانکلائی، به عنوان بهترین وکیل در زمینه‌ی امور مربوط به خانواده و طلاق، آقای فرامرز نصیری شفتی، وکیل و مشاور حقوقی بازرگانی و شهرداری ها و کارشناس رسمی دادگستری در امور گمرکی و بهترین وکیل دعاوی مالی و بازرگانی، محمدعلی مهری متانکلائی، بهترین وکیل امور داوری و قراردادهای داوری بین‌ الملل، به همراه تیم وکلای تخصصی، اقدام به مشاوره و قبول دعاوی شما عزیزان می‌ کند. برای انجام امور حقوقی خود و تعیین وقت مشاوره حضوری با گروه وکلای مهر، میتوانید با موسسه تماس بگیرید.

وضعیت حقوقی فرزند نامشروع

نشانی موسسه حقوقی مهر پارسیان

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9

تلفن های تماس موسسه حقوقی مهر پارسیان

021-88663925

021-88663926

021-88663628

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات

ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل تخصصی خانواده تهران

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل متخصص

09120067664

09120067669

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.

حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد.

4.7/5 - (12 امتیاز)

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *